Wie ben ik?

Blog over reizen Reisblog Travel Blog Maaike Clarysse Maai oh Maai blogger copywriter reizen

Ik ben Maai(ke), een meisje dat met beide voetjes op de grond staat maar met haar hoofd wel altijd op een of andere exotische plek zit.

Ik ben het gezicht en de pen achter deze reisblog. In het dagelijkse leven goochel ik als vertaler, tolk en copywriter met woorden en zinnen in mijn eigen onderneming Tekst en Taal, maar in mijn vrije tijd transformeer ik in onversneden ontdekkingsreizigster. Ik doe namelijk niets liever dan eropuit trekken of plannen voor een volgende trip uitwerken. En al die ervaringen deel ik maar al te graag met jou!

Voor wie is deze blog bestemd?

Hallo, al dan niet kinderloze reisfanaten en bon vivants tout court, I’m talking to you! Met deze blog wil ik je inspireren voor je volgende reis, je laten meegenieten van mijn belevenissen en je handige tips meegeven – welke hotspots of verborgen parels je absoluut niet mag missen, wat er zeker in je koffer moet als je met kinderen reist of hoe je in godsnaam zelf een reis uitwerkt.

Wat onderscheidt mijn blog van de meeste andere reisblogs?

Dit is de plek waar ik mijn persoonlijke reisverhalen en ervaringen deel. Ik schrijf alleen over plaatsen die ik in eigen persoon heb bezocht en dingen die ik zelf heb meegemaakt. Dat is vaak met een kwinkslag, humoristische ondertoon of emotioneel randje. En net dat maakt het echt en uniek.

En oh ja: mijn foto’s zijn misschien niet altijd top notch, maar wel authentiek. Want ze zijn stuk voor stuk van mijn hand (durf ze te pikken en ik stuur mijn alter ego Maaike Tyson op je af).

Heb je vragen, suggesties of feedback? Ik hoor het graag! Stuur me een berichtje op maaiohmaai@outlook.com of vertel het me via Instagram. En ondertussen: keep calm and travel on!